Home / Nieuws / Nieuw! Duikvakantie naar Gozo!

Ga mee op duikvakantie naar Gozo!

Eindelijk is het zo ver! We hebben een alternatief gevonden voor de duikreis naar Lanzarote, namelijk Gozo, een onvergetelijk avontuur! De duikreis staat gepland vanaf maandag 8 april tot en met maandag 15 april 2024. Het wordt een 8 daagse duikreis naar Gozo, een klein eiland bij Malta met een rotsachtige kustlijn met kleine baaien en zandstrandjes. Duiken rondom Gozo is avontuurlijk en wordt gezien als een van de beste duik- en snorkelbestemmingen in Europa!

Gozo

Het binnenland van Gozo is heuvelachtig en groen. Het eiland bevat veel kleine dorpjes met mooie bezienswaardigheden. Gozo kent een mediterraans klimaat met warme zomers en zachte winters.  Tijdens ons verblijf zal de luchttemperatuur rond de 23 graden zijn en de watertemperatuur rond de 18 graden liggen.

Inbegrepen in de duikreis:

  • 7 nachten verblijf in Grand Hotel Gozo
  • Vlucht vanaf Schiphol Amsterdam
  • 20 kg ruimbagage & 10 kg handbagage
  • Verblijf op basis van Halfpension
  • Transfers van/naar het hotel
  • Verblijf in een 1 of 2 persoonskamer
  • Diensten van de lokale agent


Vluchtgegevens: Vluchtgegevens onder voorbehoud van wijzigingen

08 April Amsterdam – Malta 17:55-21:00
15 April Malta – Amsterdam 07:25-10:50

De totaalprijs voor de vlucht, hotel en duiken voor deze super leuke reis zijn €1332 ,- voor een 2 persoonskamer p.p. en € 1502,- voor een eigen kamer.

Zie onderstaande informatie voor de details:

Duiken in Gozo

Wij kunnen tijdens onze duikreis 5 dagen lang 2 duiken per dag maken inclusief een duikgids, duikgids, duiktanks, minibus trips en gewichten.

Wat kunnen we tegenkomen tijdens het duiken?

  • Grotten
  • Riffen
  • Scheepswrakken

Uiteraard bezoeken we de bekendste duikstekken, zoals de Blue Hole, Cathedral Cave, Inland-Sea. Daarnaast bezoeken we ook een aantal andere duikstekken, welke dat precies gaan zijn is nog een verrassing voor jullie. 

Uiteraard zal de reis begeleid worden door een van onze instructeurs (Niek), hij is gedurende de reis jullie aanspreekpunt en zal ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Ook is het mogelijk om diverse specialty's te halen in Lanzarote.


De kleine letters van deze reis

Duikuitrusting is niet in het duikpakket inbegrepen, ook kunnen er extra toeslagen van toepassing zijn voor speciale duikstekken of duiken.

3 dagen kant duiken            € 195,- per persoon

5 dagen kant duiken            € 312,- per persoon

Inclusief: 2 duiken per dag, minibus trips, duikgids, duiktanks en gewichten

Exclusief: duiktrips, boottrips, duikuitrusting, nitrox

Complete duikuitrusting     € 20,- per persoon per duik (exclusief duikcomputer en zaklamp)


Niet inbegrepen:

Kosten ter plaatse:

Deze reis is georganiseerd voor duikteam leden. Als niet-lid van het duikteam kun je mee tegen een meerprijs van € 50,-  of meld je aan als duikteamlid!

Mocht jij graag in een 1 persoonskamer willen verblijven? Geef dit dan aan bij de opmerkingen. Wij regelen deze reis in samenwerking met Diving World, na aanmelding zullen wij jullie gegevens aan hun doorgeven en ontvang jij van hun een factuur van de reis, op de factuur staat een aanbetaling van 30% en 6 weken voor aanvang van de reis moet jij het resterende bedrag betalen.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande tekst? Geef je dan snel op vóór maandag 4 maart 10:00 uur en ga mee op avontuur met het DiveWorld duikteam! 

De onderstaande tarieven staan nu vast en onder optie tot aanstaande maandag ochtend 4 maart 10:00 uur. Dus graag voor die tijd je bericht of je wel of niet definitief meegaat, met hoeveel personen en of je een 1 of 2 persoons kamer wilt boeken. Zou je dit willen doen middels het contactformulier van ons, zodat we overzicht houden.